ECHIPA TENTANT

 

Agentia "TENTANT Imobiliare" s-a infiintat in decembrie 2005, din initiativa a doi fosti ofiteri din Marina Militara, Marian Dusmanu si Alexandru Bucica. Gandul nostru nu a fost sa ne imbogatim, ci sa verificam daca, dupa o viata de executat ordine, suntem in stare sa facem si ceva serios pe cont propriu.

Am inceput chiar de la zero, fara cunostinte si fara experienta in domeniu, doar cu ambitie, apoi munca, rabdare si respect pentru oamenii pe care i-am angajat. Chiar de atunci am stabilit ca este important sa adunam o echipa puternica cu brokeri imobiliari performanti si de incredere si sa dezvoltam rapid agentia prin investirea intregului profit.

Am invatat in primul rand din propria experienta. Regulile in firma au fost stabilite in timp, pe criteriul “toti brokerii au aceleasi drepturi si aceleasi obligatii”. Asa am ajuns sa fim astazi mai degraba o asociatie de brokeri imobiliari independenti, decat o firma (a carei ratiune de a fi este realizarea unui profit cat mai mare).

In Agentia "TENTANT Imobiliare" au lucrat aproape 100 de brokeri imobiliari. Le-am cerut tuturor corectitudine, munca si profesionalism. Le-am acordat incredere, resursele necesare si tot respectul. Multi dintre ei au incasat venituri frumoase si continua sa lucreze cu noi. Ne-a placut intotdeauna sa ne laudam ca noi dam brokerilor cele mai mari comisioane din Romania, ca ii tratam exagerat de bine si ca nu am ramas datori niciodata fata de vreunul dintre ei. Garantam ca oricare dintre cei 100 amintiti mai sus este de acord cu aceste afirmatii.

Esti oricand invitatul nostru si, la o cafea, cu sinceritate, iti vom spune in detaliu povestea noastra si planurile noastre de viitor.

Echipa TENTANT - 2006

Echipa TENTANT - 2007

Echipa TENTANT - 2008

Echipa TENTANT - 2009

Echipa TENTANT - 2010

Echipa TENTANT - 2011

Echipa TENTANT - 2012

Echipa TENTANT - 2013

Echipa TENTANT - 2014

Echipa TENTANT - 2015

Echipa TENTANT - 2016

Echipa TENTANT - 2017Flori Kiss
Broker Imobiliar

Brokerul Anului 2013

Specializata pe vanzari de apartamente in sectoarele 1 si 6, foate rar refuza solicitari in alte zone ale capitalei.

Cu o vechime de 11 ani din care 6 ani la TENTANT, promovand un dialog civilizat si politicos a castigat stima si respectul tuturor clientilor.

Experienta din domeniul bancar precum si buna cunoastere a legislatiei in domeniul imobiliar a ajutat-o in rezolvarea tuturor problemelor legate de acte si pefectarea tranzactiilor.

Apeland la serviciile DOAMNEI  Flori nu veti fi niciodata dezamagiti.

Telefon: 0732.940.972

E-mail: tentantimobiliare@yahoo.com


Vezi ofertele mele

Nicu Lautaru
Broker Imobiliar

Brokerul Anului 2012, 2014 si 2018

 

Telefon: 0729.158.583

E-mail: tentantimobiliare@yahoo.com


Vezi ofertele mele

Marian Dusmanu
Administrator / Broker Imobiliar

Brokerul Anilor 2008, 2009, 2014, 2016 si 2017

Va sugerez sa va adresati lui, indiferent ce aveti de rezolvat in domeniul imobiliar.

Se ocupa de intermedierea vanzarii terenurilor pentru constructii si a apartamentelor, dar aceeasi pricepere si energie le veti constata la orice alta tranzactie.

Are 12 ani de experienta la TENTANT, fiind chiar cel care a infiintat-o. Seriozitatea, profesionalismul, corectitudinea si capacitatea de munca sunt doar o parte a calitatilor pe care le puteti descoperii apeland la serviciile lui.

Cu un dialog civilizat, bazat pe argumente si analize pertinente, prin felul de a proceda si de a fi, poate sa detensioneze si cele mai aprige negocieri. O capacitate de efort neobisnuita, va poate surprinde prin ingeniozitatea si corectitudinea solutiilor pe care vi le propune. 

Telefon: 0730.993.333

E-mail: tentantimobiliare@yahoo.com


Vezi ofertele mele

Marin Iacob
Broker Imobiliar

Brokerul anului 2015

Pentru el apartamentele si casele din zona centrala si ultracentrala nu prezinta secrete.

Vechimea de 8 ani in tranzactii imobiliare din care 7 la TENTANT, optimismul si marea capacitate de efort il recomanda pentru a apela la ajutorul lui.

Este neconditionat adeptul sloganului:

„ORICAND CU PLACERE PENTRU TINE”

Telefon: 0728.330.208

E-mail: tentantimobiliare@yahoo.com


Vezi ofertele mele

Florin Alecu
Broker Imobiliar

Stapaneste la fel de bine problematica vanzarilor de apartamente ca si pe cele legate de terenuri pentru constructii.

Concentrandu-se pe tranzactii in Bucuresti, serios si discret, puteti apela la serviciile lui cu toata increderea.

Experienta de peste 16 ani in imobiliare din care 5 la TENTANT, o foarte buna cunoastere a legislatiei in domeniul imobiliar sunt argumente pertinente pentru a-l face partener in rezolvarea problemelor dumneavoastra din domenul imobiliar.

Telefon: 0732.940.970

E-mail: tentantimobiliare@yahoo.com


Vezi ofertele mele

Aura Volovei
Broker Imobiliar

-

Telefon: 0728363725

E-mail: aura.volovei@gmail.com


Vezi ofertele mele

Robert Obrejan
Broker Imobiliar

Daca vrei sa vinzi sau sa cumperi un apartament, o casa ori un teren si te intereseaza sa stabilesti un pret corect, suna-l pe Robert. Este un tanar serios, energic si bun profesionist. El lucreaza de peste 15 ani in acest domeniu si este oricand disponibil pentru tine.

Sigur vei fi multumit de colaborare si veti ramane prieteni.

-

-

-

-

Telefon: 0731.300.030

E-mail: tentantimobiliare@yahoo.com


Vezi ofertele mele